top of page

Definitieve ontharing voor de vrouw en de man

Donkere haartjes bevatten veel melanine. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het melanine. Dit zal zorgen voor een permanente ontharing of beter gezegd: permanente haarreductie.

HR of Hair Removal; klassieke ontharingslaser

Deze laserbehandeling mag voor ieder huidtype gebruikt worden. De beste resultaten worden bereikt bij mensen met een lichte huid en donkere haren. Alle regio's kunnen onthaard worden. Haartjes doorlopen een groeicyclus en enkel de haartjes in de groeifase zijn gevoelig aan het laserlicht. Daardoor zijn er 6-8 behandelingen noodzakelijk.

Het is heel belangrijk dat uw pigment niet gestimuleerd is. Dus geen zon of zonnebank in de 3 weken voor de behandeling. Gebruik zeker ook geen bruinen zonder zon.

Het is best om niet meer te waxen of andere epilatiemethoden te gebruiken tot 3 weken voor de laserbehandeling, aangezien het haarzakje de target is. Scheren mag wel, best tot 2 dagen voor de behandeling.

SHR of Super Hair Removal; vrijwel pijnloze ontharing

Het principe is gelijkaardig als bij de klassieke HR. Het is de enige pijnloze manier om haar te verwijderen. Ook hier kunnen alle huidtypes behandeld worden. Deze methode is zeer geschikt voor de meer gevoelige zones of voor gevoelige personen.

Ook hier zijn er 5-8 behandelingen nodig omdat het haar zich in verschillende fases van ontwikkeling zal bevinden.

Het is zeer belangrijk dat uw pigment niet gestimuleerd is. Dus geen zonnebank of zon tijdens de 3 weken voor de behandeling. Ook geen bruinen zonder zon gebruiken.

We vragen u wel om niet meer te waxen of andere epilatiemethoden te gebruiken tot 3 weken voor de laserbehandeling, vermits de target het haarzakje is. Je mag wel scheren, best tot 2 dagen voor de behandeling.

U kunt vrijblijvend een verkennende afspraak maken via de website in de online agenda of telefoneren op het onderstaande nummer.

bottom of page