top of page

Spierontspanners

Een gezuiverd eiwit wordt in de spier geïnjecteerd. De spier ontspant en de rimpels op de klassieke plaatsen vervagen: fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofd. Het is een vrijwel pijnloze behandeling die u tijdens de consultatie kunt laten uitvoeren. Het effect is na enkele dagen zichtbaar en blijft dat een 4-tal maanden.

Vullers

Hyaluronzuur of volume­gevende vuller

Om het gezichtsvolume te herstellen kunnen de verschillende soorten rimpels (van oppervlakkige tot diepe) worden aangepakt met Hyaluronzuur, een volume­gevende vuller die zeer goed wordt verdragen omdat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel is van de huid.

De vullers zijn beschikbaar in verschillende concentraties en zorgen gedurende ongeveer 1 jaar voor een voller, jonger gezicht.

Collageen­stimulerende vuller

Dit is een gelmatrix die wordt ingebracht en na 3 maanden verdwijnt om te worden vervangen door natuurlijk collageen. Uitermate geschikt voor de behandeling van diepe rimpels, het opbouwen van volume of het accentueren van bepaalde gezichtstrekken.

De behandeling gebeurt op de consultatie en het resultaat blijft ongeveer 12 maanden of langer zichtbaar.

Liquid facelift

Een combinatie van vullers met spierontspanners in één sessie wordt ook wel ‘liquid facelift’ genoemd. Lijnen en groeven vervagen en de slappere huid wordt gelift. Ideaal voor u als u geen tijd hebt voor een operatieve ingreep of als die nog niet nodig is.
Er kan meer zwelling ontstaan omdat er grotere zones behandeld worden, maar het resultaat is onmiddellijk zichtbaar en zeer natuurlijk.

Peelings

‘Peelen’ betekent gewoon: de bovenste huidlaag ‘afpellen’. Dat gebeurt met een chemische vloeistof die de oppervlakkige rimpels, vlekjes en littekens laat vervagen. Een peeling is bijzonder efficiënt om acnésporen en pigmentstoornissen te behandelen. Een fruitzuur­ of zachte peeling geeft enkel een mooie opfrissing en kan best na 3 weken herhaald worden.

Een TCA­ of diepere peeling (van 15 tot 30%) heeft een groter effect. De eerste dagen na de behandeling kan de huid wat strak zitten en vanaf dag 3 of 4 lichtjes schilferen, maar na een week is de huid genezen.

Belangrijk: geen zon blootstelling aan de zon de eerste drie maanden!

Laser

Laser is een hoogtechnologische behandeling van de huid die bij uitstek geschikt is om gesprongen bloedvaatjes (of couperose) en bruine vlekjes weg te werken zodat de teint verbetert. De huid kan worden opgestrakt aan de hand van Er yag. Ontharen met laser zorgt dan weer voor een permanente verwijdering van haar overal op het lichaam.

Na de meeste behandelingen kunt u onmiddellijk weer gaan werken.

bottom of page