top of page
  • Foto van schrijverDr Katrien Lagey

Ontdek de voordelen van Ultherapy ®

Natuurlijk liften en verstrakken zonder operatie en zonder hersteltijd

Wilt u de tekenen van huidveroudering aanpakken zonder onder het mes te gaan? Dan is Ultherapy ® misschien wel dé oplossing voor u! Deze weinig invasieve behandeling gebruikt de kracht van ultrasound energie om uw huid op een natuurlijke manier te liften en te verstrakken. Geen operatie, geen hersteltijd, alleen zichtbare en langdurige resultaten. Klinkt goed toch?

Naarmate we ouder worden, verzwakt het collageen en elastine in onze huid. Hierdoor kan de huid gaan verzakken en minder stevig aanvoelen, vooral rond de kin, hals, wenkbrauwen en op het decolleté.Hoe werkt het precies


De ultrasone golven worden heel gericht in de diepere huidlagen afgeleverd op verschillende dieptes (4,5mm, 3mm en 1,5mm). Dit gebeurt onder strikte echografische controle zodat de energie exact op de juiste plek terechtkomt. Het weefsel wordt verhit zonder de opperhuid of omliggende structuren te beschadigen.


Deze gerichte energieafgifte stimuleert vervolgens de natuurlijke aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid. Geleidelijk aan wordt uw huid op een natuurlijke manier gelift wat resulteert in een jeugdige uitstraling.


Wat kan u zoal laten behandelen met Ultherapy ®


- Liften van de wenkbrauwen

- Liften en verstrakken van de hals

- Verstrakken van de kaaklijn en onderkin

- Verminderen van lijntjes en rimpels op het decolleté


Een Ultherapy ® behandeling duurt meestal tussen de 30 en 90 minuten, afhankelijk van de te behandelen zones. De meeste mensen ervaren het niet als pijnlijk, hooguit een lichte tot matige prikkeling op het moment dat de ultrasound energie wordt afgeleverd.

Het mooie aan Ultherapy ® is dat er geen hersteltijd nodig is! U kan meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten zonder beperkingen. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt na enkele uren.


Wanneer mag u resultaten verwachten


Sommige patiënten zien meteen al een verschil, maar de echte resultaten worden geleidelijk zichtbaar in de 2-3 maanden na uw behandeling met een piek na 6 maanden. Uw natuurlijke huidveroudering zal bepalen hoelang de resultaten zichtbaar blijven.


Klaar om uw huid op een natuurlijke manier te liften zonder operatie of hersteltijd? Boek dan nu uw Ultherapy ® behandeling bij Dr. Katrien Lagey in Nieuwenrode.5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page